Skip to content

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ochraně osobních údajů, které nám svěříte, věnujeme velkou pozornost. V tomto dokumentu bychom vás rádi informovali o tom, jaké osobní údaje zpracováváme, proč je zpracováváme, a k jakému účelu je dále využíváme. Dozvíte se také, komu můžeme vaše osobní údaje předávat a jaká máte v souvislosti s jejich zpracováním práva.

I. Základní údaje o nás

Kontaktní údaje: The Real Bohemian s.r.o., Hronovská 2, 542 33 Rtyně v Podkrkonoší
IČ: 28819853
DIČ: CZ28819853
Internetové stránky: www.hypnotizer.cz
email: info@therealbohemian.cz

II. Jaké zpracováváme osobní údaje

  1. identifikační údaje, kterými se rozumí jméno a příjmení;
  2. kontaktní údaje, neboli osobní údaje, které nám umožňují kontakt s vámi. Patří mezi ně emailová adresa, telefonní číslo, adresa pro doručení, případně i fakturační adresa;
  3. údaje o vašich objednávkách, kterými jsou zejména údaje o produktech, které jste si objednali, způsobu doručení a platby, včetně údajů o stavu doručení zásilek a případných reklamacích, historie objednávek a bankovní spojení (v případě platby převodem);
  4. údaje související s hodnocením produktů– jméno (nebo přezdívka), email, IP, komentář;
  5. údaje o způsobu užívání našeho webu – pro tyto účely využíváme nástroj Google Analytics, který prostřednictvím cookies uložených na zařízení uživatele analyzuje ukazatele, jakými jsou návštěvnost jednotlivých stránek, nastavení grafického rozlišení prohlížeče a další;

III. Proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje?

Vaše osobní údaje zpracováváme z různých důvodů:

  1. Pokud navštívíte naše internetové stránky, slouží vaše údaje pro sledování návštěvnosti a zlepšování našich služeb (v tom nám pomáhá nástroj Google Analytics využívající cookies).
  2. V případě, že u nás nakupujete, pracujeme s vašimi údaji tak, abychom mohli vyřídit vaši objednávku, chránit své právní nároky a plnit své zákonné povinnosti. S pomocí vašich údajů vás rovněž můžeme kontaktovat s nabídkou dalších zajímavých produktů z našeho obchodu.
  3. Rozhodnete-li se přidat komentář k našim produktům, evidujeme vaše osobní údaje proto, abychom mohli vaše hodnocení zobrazit dalším uživatelům a zprostředkovat jim tak váš názor na produkt.

Ke zpracování vašich osobních údajů nás opravňuje buď příprava či plnění smlouvy s vámi, dodržování právních povinností, nebo naše oprávněné zájmy.

IV. Jak dlouho vaše údaje uchováváme

  1. Údaje o návštěvnosti na našich internetových stránkách (viz. bod III.1) uchováváme po dobu 3 let.
  2. Pokud u nás nakupujete (viz. bod III.2), ukládají nám zákony (o účetnictví, o ochraně spotřebitele, atd.) uchovávat vaše osobní údaje po dobu 10 let. Tuto lhůtu dodržujeme.
  3. Pro možnost zasílání nabídky spojené s produkty uchováváme kontaktní údaje (viz. bod III.2) po dobu 10 let.  Vy se z možnosti zasílání ovšem můžete kdykoliv odhlásit způsobem popsaným v těle námi zaslané nabídky.
  4. Hodnotící komentáře k našim produktům uchováváme, s ohledem na povahu zveřejněných dat, po dobu 10 let.

V. Kdo je správcem vašich osobních údajů a komu je předáváme

Při zpracovávání vašich osobních údajů plníme roli správce. Správcem je tedy společnost The Real Bohemian s.r.o. (IČ: 28819853, DIČ: CZ28819853). Pro zajištění plateb, přepravy, případně dalších náležitostí vaší objednávky nám pomáhají partneři, kteří jsou tak v roli zpracovatele. Dalšími zpracovateli jsou partneři zajišťující plynulý chod, funkčnost a analytické nástroje pro naše internetové stránky.

Zmíněnými partnery jsou:

  • Česká pošta, s.p. (doručování zásilek)
  • MONETA Money Bank, a. s. (zprostředkování plateb za zakoupené zboží)
  • THINline s.r.o, (webhosting internetových stránek)
  • Google Ireland Limited (Google Analytics – analytický nástroj monitorující užívání webových stránek)

VI. Vaše práva při zpracování osobních údajů

Ve vztahu ke svým osobním údajům máte řadu práv, které upravuje zákon o ochraně osobních údajů. Můžete nás požádat o:

  • informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů
  • vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  • přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o kupní smlouvě (nákup produktů) a bude proveden jen v případě, že zájem nebo povinnosti správce (např. ze zákona o účetnictví apod.) nepřevažují nad vaší ochranou soukromí

V případě pochybností o dodržování našich povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.